Новини

default
Нова доилна зала карусел от DeLaval
13.12.2022 г.

Нова доилна зала карусел от DeLaval

DeLaval, световен лидер в иновациите в млечните продукти, пусна своята нова ротационна доилна зала от серия Е. Интегрираната система повишава ефективността на доенето, рационализира рутинните процедури на работниците, автоматизира подбора и сортирането на кравите и минимизира стреса върху млечните крави.
 
"Каруселите от Е-серията на DeLaval представляват нова ера в ефективната млечна технология", каза Пат Уилциус, мениджър "Развитие на доилни системи" в DeLaval. "Направихме 360-градусов поглед върху нуждите на нашите клиенти, давайки приоритет на хуманното отношение към животните, рентабилността на фермите, безопасността на храните и ефективността на работа."

Новото поколение карусели оптимизират потока на кравите, като дават приоритет на комфорта на кравите в дизайна на системите DeLaval FastBail™ и DeLaval FastExit™, които помагат за позиционирането и придвижването на кравите ефективно. Ротационният механизъм работи с естествените движения и физиологията на кравите за бързо, нежно доене и се управлява от новия DeLaval Rotary Cockpit™. Операторът има достъп до статуса на всяка крава, която се дои, функциите за автоматично стартиране и скорост, камера за наблюдение и контроли на вратата. Всяка крава може да бъде наблюдавана на всяка станция, за да се гарантира безопасността. Изискванията за работа 24/7 се посрещат с DeLaval WorkSure™, конструктивна характеристика на ротационната доилна зала Е500, която включва издръжливи компоненти и резервни устройства и хардуер, което прави възможно извършването на много задачи за почистване и обслужване, без да се натискат спирачките.Новата екслузивна функция на DeLaval Flow-Responsive™ Milking, за оборудваните с DeLaval Herd Management карусели и конвенционални доилни зали, включително новия карусел от Е-серията, осигурява оптимален поток на мляко за всяка крава чрез иновативен процес, който дава приоритет на естествения поток на мляко на кравата. Flow-Responsive™ Milking използва вакуумна технология с регулиране на потока, която следи потока на мляко на всяка крава и променя нивото на вакуум според индивидуалните нужди.

С капацитета да дои до 1066 крави на час, Е500 е най-ефективната ротационна доилна зала в гамата на DeLaval, включваща дизайн за генериране на ефективност на производителността. Е300 е идеалният избор за производители, които търсят предимствата на ротационното доене на DeLaval в по-малък мащаб, което може да позволи на един оператор да извърши цялото доене.

"Каруселите от серията Е се справят с всички нужди на производителите" продължи Уилциус. "Самото доене е по-лесно, по-спокойно и по-удобно, а несравнимото обслужване, поддръжка и съвети от екипа на DeLaval, включително нашата мрежа от местни дилъри, е това, което прави каруселите от серия Е едни от най-ефективните доилни системи на пазара днес."

  

DeLaval се стреми да поддържа производителите да работят с върхова производителност и да са в течение на нуждите от поддръжка и обслужване в дългосрочен план. Планът за ефективност на DeLaval за карусели от серия Е включва планирано обслужване и поддръжка, инструменти за отчитане на ефективността на управление, обучение за ефективност, настройки на вакуума и небоходимите консумативи.
Бюлетин

Списък с продукти