Полезни материали

default
ремотеконектион

Отдалечен достъп системата за управление с DelPro™ Remote farm connection

С DelPro Remote farm connection вие получавате достъп до вашия DelPro Farm Manager навсякъде. Можете също така да предоставите отдалечен достъп на ветеринари или сервизния, а това също означава, че екипът за дистанционна поддръжка на Агритоп може незабавно да осъществява достъп, да преглежда и анализира диагностика, за да получите пълен преглед на вашите данни, а също и на вашата система за доене.
  • Достъп в движение
  • Сигурен достъп
  • Дистанционна поддръжка 
Ключови предимства:

Достъп в движение
Можете да получите отдалечен достъп до вашия DelPro чрез приложение на телефон и таблет. Можете също да получите достъп с вашия персонален компютър чрез интернет. Това означава, че в зависимост от нивото на автоматизация във вашата система, можете да следите нивата на производство на вашите крави, да видите къде се намират в обора или да разберете кое е следващото животно за доене. Нещо повече, можете да го правите от дома си, докато сте далеч от работното място или на почивка.Сигурен достъп
Знаем, че не сте станали фермер, за да отделяте време за конфигуриране на рутери и достъп до интернет. Ето защо проектирахме DelPro Remote connection така, че да не се налага да го правите. Той е предварително конфигуриран и базиран на много стабилно, надеждно мрежово оборудване с вграден пакет за сигурност, който защитава вашата мрежа от вируси, злонамерен софтуер и шпионски софтуер.
Дистанционна поддръжка
С DeLaval Remote connection сервизният екип на Агритоп може незабавно да осъществява достъп, да преглежда и анализира, да диагностицира, за да получи пълен преглед на Вашите данни, а също и на вашата система за доене. Това означава, че те могат да ви помогнат с всякакви въпроси, свързани с DelPro, но също така - когато става въпрос за вашата система за доене, те могат да ви посъветват дали проблемът може да бъде лесно разрешен или, ако е необходимо посещение на място, сервизният техник ще бъде напълно информиран за ситуацията. По този начин се ускорява процеса на обслужване.
Бюлетин

Списък с продукти