Новини

default
asd
15.06.2022 г.

DeLaval се нарежда на първо място в проучването "DLG ImageBarometer" в Германия за пети пореден път!

В настоящия ImageBarometer 2021/2022, DeLaval защитава лидерството си в областта на технологиите за животновъдство. В годишното проучване на Германското земеделско дружество (DLG) водещите фермери са попитани за осведомеността, ползите, предпочитанията и имиджа на компаниите в селскостопанската среда.

     С индекс от 44,44, DeLaval успява да запази високото ниво
     от предходната година (41,45) и допълнително 
     увеличава преднината си пред конкурентите
     в категорията технологии за животновъдство.


"В тази предизвикателна 2021 година отново сме доволни от доверието и признателността на фермерите и доброто сътрудничество", казва д-р Стефан Лайс, управляващ директор на DeLaval GmbH. "Освен това бихме искали да изразим най-горещите си благодарности към всички служители, както и към всички дилъри на DeLaval. Силният им фокус към клиентите и неуморните усилия отново потвърдиха тази изключителна позиция за нас на пазара миналата година".

В годишното проучване на DLG около 700 германски фермери са интервюирани по телефона относно тяхното възприемане на марката в седем различни категории: селскостопански технологии, технологии за животновъдство, фураж и оперативни ресурси (животни), агрохимикали и семена, банки и застраховки, търговия и доставчици на услуги и възобновяеми енергии. Индексът на DeLaval, изчислен по този начин, се състои по равно от четирите подобласти: имиджа на марката, познаването на марката, представянето на марката и лоялността към нея. Общо може да се постигне максимален резултат от 100 точки. Както и през предходната година, периодът на изследване беше преместен в края на годината. Това означава, че проучването в края на годината също успя да отрази ефектите от годишните съобщения на производителите.
Бюлетин

Списък с продукти