Новини

default
DeLaval пусна следващото поколение ротационни доилни зали E500
20.03.2023 г.

DeLaval пусна следващото поколение ротационни доилни зали E500

Стокхолм, Швеция, 20 март 2023 г. – DeLaval пуска своята авангардна ротационна доилна система DeLaval Rotary E500. Интегрираната система повишава ефективността на доенето, рационализира рутинните процедури на работниците, автоматизира подбора и сортирането на кравите и минимизира стреса на млечните крави.

„Ротационните доилни зали от E-серията на DeLaval представляват нова ера в ефективната млечна технология“, каза Гари Едуардс, специалист по решения за ротационни клъстери. „Разгледахме 360-градусов поглед върху нуждите на нашите клиенти, давайки приоритет на безопасността на оператора, хуманното отношение към животните, рентабилността на фермата, безопасността на храните и ефективността на работа.“

Новото поколение ротационни доилни зали, предлагани в моделите Е100, Е300 и Е500, оптимизират потока на кравите, като дават приоритет на комфорта на кравите в системите DeLaval FastBail™ и DeLaval FastExit™, които помагат за позиционирането и придвижването на кравите ефективно. Ротационният механизъм работи с естествените движения и физиологията на кравите за бързо, нежно доене и се управлява от DeLaval Rotary Cockpit™. Операторът има достъп до статуса на всяка крава, която се дои, функциите за автоматичен старт и скорост, камери за наблюдение и контроли на вратата. Всяка крава може да бъде наблюдавана при всяко освобождаване, за да се гарантира безопасността. Изискванията за работа 24/7 става благодарение на DeLaval WorkSure™, конструктивна характеристика на ротационния Е500, която включва издръжливи компоненти, резервни задвижващи системи и хардуер, което прави възможно извършването на много задачи по почистване и обслужване без спиране на доенето.

Flow-Responsive™ Milking, новата ексклузивна функция на DeLaval за DeLaval DelPro™ управление на стадото, може да бъде оборудвана на всички ротационни машини от серията Е, осигурява оптимален поток на мляко за всяка крава чрез иновативен процес, който дава приоритет на естествения поток на мляко на кравата. Flow-Responsive Milking използва вакуумна технология с регулиране на потока, която следио потока мляко на всяка крава и променя нивото на вакуум според индивидуалните нужди.


Ротационна доилна зала Е500

Всеки аспект на ротационната доилна зала Е500 е проектиран да оптимизира производителността и да осигури максимална производителност на крави на час. Ротационната система Е500 е най-ефективната ротационна доилна зала в DeLaval, която се отличава с дизайн, генериращ ефективност и производителкност. Е100 и Е300 са иделаният избор за производители, които търсят предимствата на ротационното доене на DeLaval в малък до среден мащаб, което може да позволи на един човек да извършва цялото доене.

"Ротационните доилни зали от серията Е отговарят на всички изисквания за нашите клиенти", продължи Едуардс. "Самото доене е по-просто, по-спокойно и по-удобно, а несравнимото обслужване, поддръжка и съвети от екипа на DeLaval, включително нашата мрежа от местни дилъри, е това, което прави ротационните доилни системи от Е-серията едни от най-ефективните системи за доене на пазара днес. Заедно с DeLaval Flow Responsive Milking и решенията за роботизираното пръскане на запечатки с DeLaval TSR, ротационните системи от Е-серията предлагат на нашите клиенти най-ефективната ротационна доилна зала, като същевременно увеличават максимално производството на мляко на крава."


DeLaval TSR™

С план за ефективност от DeLaval, включващ проактивна доставка на консумативи и услуги, чрез нашите различни пакети InService All-Inclusive и експертни консултантски услуги, ние можем да Ви помогнем да се уверите, че Вашата ротационна инсталация от Е-серията работи с най-високия си потенциал за много години напред.
Бюлетин

Списък с продукти