Новини

default
DeLaval празнува 140 години в млечната индустрия
05.04.2023 г.

DeLaval празнува 140 години в млечната индустрия

Тумба, Швеция, 5 април 2023 г. ─ DeLaval почита духа на иновациите – празнувайки с млекопроизводителите по света.

Още от създаването си през април 1883 г. DeLaval се фокусира върху решения, които помагат на млекопроизводителите и техните животни. Този фокус продължава да съществува и днес. „Наша роля е да направим живота на млекопроизводителите по-добър чрез иновации, качество и чрез ангажираност. Това означава намиране на по-устойчиви начини за отглеждане, така че да могат да бъдат успешни и на свой ред да осигурят на света качествена храна сега и в бъдеще", казва Пол Льофгрен, президент и главен изпълнителен директор на DeLaval.

Автоматизацията и цифровизацията са все по-важни в млечната промишленост и търсенето от страна на клиентите нараства. "Ние сме благодарни и горди за продължаващото доверие, което нашите клиенти оказват на нас и нашите решения. Днес празнуваме нашето наследство, но повече от това, ние се ангажираме с бъдещето, за да предизвикаме себе си да живеем според духа на Густав Де Лавал, който основа компанията преди 140 години. Ние задено с нашите дилъри, партньори и клиенти ще помогнем да водим тази велика индустрия към бъдещето. През цялата тази година ще празнуваме с нашите клиенти и бизнес партньори чрез различни местни събития и празненства", добави Льофгрен. "Компанията, основана от изобретател, няма да спре да изобретява, коментира Льофгрен".

Основателят на компанията Густав Де Лавал регистрира AB Сепаратор, за да използва своето изборетение: центробежен сепаратор, който е патентован през 1878г.
Бюлетин

Списък с продукти