DeLaval InService™

Сервизен пакет DeLaval InService™ All-Inclusive

 

ЕКСКЛУЗИВЕН СЕРВИЗЕН ПАКЕТ, В КОЙТО ВСИЧКО Е ВКЛЮЧЕНО.


Сервизният пакет на Агритоп & DeLaval  InService™ All-Inclusive е бонус програма, която ви дава възможност да създадете сигурност и удобство във Вашата работа - на по-ниска цена.

InService™ All-Inclusive напълно нова концепция за сервиз, с която получавате и ДОПЪЛНИТЕЛНИ ОТСТЪПКИ.


DeLaval InService™ е фокусиран върху разбирането и отговарянето на нуждите на нашите клиенти. InService™ предлага превантивна поддръжка, експертни консултантации и 24/7 аварийна услуга. Вие избирате сервиза и услугите, които отговарят на Вашите нужди.
 
Със сключен договор за обслужване Агритоп & DeLaval InService™, вашата доилна инсталация е напълно обгрижена. Вие просто избирате консумативите на DeLaval, които използвате за срока на договора ние ще доставим всички тези продукти, по одобрен графика за: обслужване, рутинна поддръжка и процедури за почистване, всичко това срещу договорена цена. За вас това е спокойствие и по-малко разходи. 
 
Редовната и превантивна поддръжка е най-добрия начин да се осигурят условия за отлична и дългогодишна работа на доилната инсталация, без ненужни спирания и скъпи аварийни услуги. Специално обучените сервизни техници извършват услугата, използвайки усъвършенствани инструменти за тестване както на вакуум, така и на пулсациите според настоящите стандарти.
 
Ние следваме сервизната програма на DeLaval с препоръчани сервизни интервали и сменяме сервизните части. Ние винаги използваме оригинални части на DeLaval, за да гарантираме оптимална надеждност и дълга издръжливост. За да можете да се възползвате от всички преференции е необходимо да имате валидно споразумение за обслужване с Агритоп за вашето доилно ​​съоръжение DeLaval.
 
Получавате:
  • Отстъпки от цените за труд, път и консумативи
  • Отстъпки от цените на резервните части
  • Персонално обслужване спрямо вашите нужди
  • По-малко спешни ремонти и по-ниски разходи
  • Винаги до Вас, когато имате нужда от нас
  • Гарантирани наличности на необходимите Ви консумативи и резервни части
 
Изпратете запитване за СЕРВИЗЕН ПАКЕТ DeLaval Inservice All Inclusive

Как искате да пазарувате?
Имате два избора. Можете да поръчвате на Вашия Търговски представител и сервизен техник или от нашия онлайн магазин.
Ако изберететърговски представител/сервизен техник, той ще се свързва редовно с Вас, за да ви консултира за Вашия избор.
Ако изберете онлайн поръчка, поръчвате сами и можете редовно да събиратв в кошницата необходимите Ви продукти, от които се нуждаете. Тук също можете да получите помощ, за да изберете правилните продукти. Изпратете продуктите за оферта, а ние ще се свържем с Вас за консултация и потвърждение.
 

7 ключови предимства на Агритоп & DeLaval InService™ 

 

Спокойствие за Вашата работа


агритоп & DeLaval сервизDeLaval е световен лидер в оборудването за доене. Тази репутация също така изисква обслужване на най-високо ниво. Агритоп отговаря на този стандарт и осигурява първокласно обслужване, предлагайки най-добрата грижа за Вашата доилна зала DeLaval. Доилната зала е най-големият актив на всяка млечна ферма. Вероятно тя ще натрупа много повече работни часове от всички други машини. За това се изисква навременнна поддръжка, обслужване, смяна на масла, филтри и консумативи, както и редовно почистване, за да работи като нова. Персонализираният план за сервизиране гарантира, че Вашите очаквания и нужди са изпълнени - от превантивната поддръжка до пълен план за оптимизиране на производителността, включително доставка и смяна на консумативи. Стотици задачи и подмяна на консумативи се изпълняват автоматично, за да Ви запазят там, където ви е мястото. 

Качество на млякото

Оригиналните консумативи и препарати DeLaval са освен с много дълъг срок на експолатация, те са и ключът към повишаване на производителността, които ще отключат ползи свързани със здравето и продуктивността на животните. По време на превантивните поддръжки на оборудването сервизните специалисти на Агритоп проверяваме агрегатите, отговорни за висококачественото измиване на оборудването. Износените части се сменят, температурата на водата се проверява, за да се оптимизира работата на Вашето оборудване за доене. По този начин гарантирате чистотата на оборудването за доене и в резултат на това повишавате производството и качеството на мляко, правилното ниво на дозиране на препарата се проверява и коригира.

Ефективност на доенето

Извършването на редовна превантивна поддръжка и севрвиз на Вашето оборудване за доене ще осигури безпроблемна работа с доилната зала. Тестването и регулирането на нивото на вакуума и пулсаторите ще помогне да се избегнат здравословни проблеми с вимето. Смяната на чорапите за доене, поддържането на колектора на клъстера и регулирането на параметрите според препоръките на DeLaval подобряват ефективността и скоростта на доенето, съответно и повишава добива на мляко. Пренебрегването на тези препоръки означава недостатъчно производство на мляко и мастит.

Налични части и реакция 24/7 персонално за Вас

Сервизният пакет DeLaval InService™ All Inclisive гарантира постоянна наличност от резервни части и консумативи за Вас.
Със сключване на договор DeLaval InService™ All Inclisive Агритоп Ви гарантира бързи сервизни услуги и експресна реакция при авария 24/7.
 

Професионални инструменти

Oбучени техници от DeLaval и специализирани инструменти за анализ. Тестът на инсталацията, който е част от превантивната услуга, се извършва с помощта на усъвършенствани тестови инструменти. Нивата на вакуум се проверяват и коригират, ако е необходимо. Същото важи и за пулсацията.
DeLaval VPR 200 е ключът към превантивната поддръжка, което означава по-малко повреди в оборудването. В съчетание с инструмента за анализ и симулация на салони PASS и програмата InService, DeLaval помага да се гарантира оптимална работа във фермата. VPR 200 позволява на техника да сканира всички компоненти на инсталацията за млечни продукти, за да види кои работят правилно и кои изискват обслужване или смяна.

1 + 1 = 3

Доенето с правилните апарати и оригинални консумативи, правилният вакуум и настройките на пулсацията, заедно с препоръките на DeLaval за температура и дозировка на почистващия препарат, правят разликата, когато трябва да се произвежда качествено мляко. Добавете към това факта, че ние предлагаме само препарати и консумативи, които са сертифицирани и одобрени за употреба при производство на храни. Нашите услуги и нашите консумативи помагат за осигуряването на добро качество на млякото.
Нашата задача е да гарантираме, че можете да доставяте мляко с добро качество. Затова не оставяме нищо на случайността. Правим това, за да можем да предоставим нивото на обслужване, което изисквате от нас и което ние изискваме от себе си.

Договорена цена


Със сключен договор за обслужване и сервиз DeLaval InService™ All Inclusive, Вашата доилна инсталация е напълно обгрижена. Вие сами избирате консумативите DeLaval, които използвате и срока на договора, а ние ще доставим всички тези продукти във времеви график.
Всичко това на договорена цена* и с отстъпки за консумативи, резервни части, труд и път.

*Необходимите количества се договарят спрямо одобрен график за обслужвания по последната ценова листа на DeLaval. Агритоп ЕООД си запазва правото да променя цените на консумативите и резервните части, при промяна на цените на доставчика.
Брошура Агритоп & DeLaval InService All-Inclusive 12.17 MB (pdf) Свали
Бюлетин

Списък с продукти