Новини

default
dsa
08.06.2022 г.

Нова доилна зала DeLaval P100 - предназначени за семейни ферми!

Представянето на нова доилна зала, която осигурява гладък процес на доене, използва по-малко ресурси, е резултат от много години на развитие, използвайки принос от клиенти с фокус върху ефективността на работата, хуманното отношение към животните и рентабилността на фермата. Тя е съвместима както с високо модерната система за управление като DelPro свързана, така и със самостоятелна система. правилна автоматизация за всяка ферма.

„С P100 ние представяме нова доилна зала, която съчетава простота, функционалност и изключителна ефективност в конвенционална изходна система“, казва Карол Ференц, специалист по доилни зали и клъстерни решения на DeLaval. „Доволни сме от постигнатото с доилната зала DeLaval P100 и от реакциите на нашите клиенти и обратната връзка, която получихме от инсталациите.“

Характеристиките на DeLaval P100 пасват идеално на амбицията за създаване на проста, но високоефективна система за доене. Доилната зала DeLaval P100 е лесна за монтаж и благодарение на конвенционалния изход се вписва лесно в съществуващи сгради и реконструкции.

DeLaval EasyMilk™
DeLaval P100 е оптимизирана за лекота на работа и комфорт с широка алея, удобна позиция за доене и висока видимост. Съвместима с най-съвременния доилен апарат DeLaval Evanza™, свързан със системата InParlour Feeding и усъвършенствана технология за извличане на мляко на DeLaval, P100 извлича повече мляко за по-малко време, като същевременно отключва по-ефективни и по-малко стресиращи процедури за доячите.

DeLaval EasyFit™
Новата доилна зала е модулна и се вписва както в съществуващи, така и в нови обори и е с налични опции от 1х3 до 2х40.

DeLaval EasyFlow™
Отличавайки се с широк вход и двоен изход, кравите се движат плавно през P100, а с регулируемата си релса за гърди и последователни врати тя ясно определя пространството за всяка крава.
Бюлетин

Списък с продукти