Доилен апарат Harmony Plus

Трапецовидният дизайн на доилния апарат Harmony Plus копира формата на вимето. Той включва широк спектър от функции, предназначени да осигурят оптимално производство на мляко с комфорт за крави и доене за години напред. Този лек доилен апарат дава приоритет на най-продуктивните крави.
  • Тегло: 1,7 кг.
  • Диаметър на маркуча: 12,5 мм
  • Обем на колектора: 450 мл

Безопасност:
Специалният дизайн на доилните чорапи старателно и ефективно издоява вимето. Чорапчетата Harmony са проектирани с мисъл за физиологията на кравата и сукащото движение на телето. Те следват точно контура на цицките и осигуряват незабавен отговор на пулсатора. В резултат на това Harmony Plus издоява по-ефективно и по-хигиенично от всякога.

Капацитет:
Harmony Plus използва патентованата Top Flow технология в колектора с капацитет от 450 мл, за да осигури стабилен вакуум при голям поток на млякото и да елиминира риска от преливане. Асиметричният колектор предлага бързо и нежно доене, което води до подобрена производствена ефективност.

Иновативен дизайн:
Предните цицки на повечето крави са разположени по-широко една от друга и на по-високо от задните. Harmony Plus отчита тази разлика. Неговият уникален дизайн съответства на естествената форма на вимето, като помага за осигуряване на оптимално поставяне на доилния апарат и намалява изхлузването и падането на чорапчетата.

Комфорт за кравите и дояча:
Лекото тегло, ниският профил ио балансът правят закрепването и отделянето на доилния апарат лесно за дояча. Съвременните материали също правят доенето по-удобно за кравите. Harmony Plus е лек доилен апарат, което намалява натоварването на цицките и подобрява здравето на вимето.


Бюлетин

Списък с продукти