Вакуум помпи

default

Вакуум помпи

Вакуум помпи DVP и DVP-F
Вакуумната помпа DeLaval DVP осигурява оптимално и стабилно ниво на вакуум, за да гарантира, че регулаторите, пулсаторите и доилните апарати работят плавно за по-комфортен процес на доене. Това довежда до по-добро качество на млякото и по-висока производителност на фермата.

Пестене на енергия
Средната сесия за доене използва от 30 до 50 процента от пълния капацитет на вакуумната помпа, но почистването използва до 100 процента. Контролерът на вакуумната система DVP-F регулира скоростта на помпата, за да отговори на изискванията на системата. Това действие е доказано, че спестява от 30 до 60% от разходите за енергия.По-ниски нива на шум
Вакуумната помпа DVP-F ви предоставя ниски нива на шум, благодарение на по-ниската работна скорост по време на доене.

Вакуумна стабилност
DVP вакуум помпите осигуряват постоянна стабилност на вакуума. Пълната система с вакуумен сензор, контролер и мотор реагира бързо на всякакъв вид колебания в нивото на вакуума. Като допълнителна сигурност, ако нещо се обърка, регулатора намаля нивото на вакуума.

Гъвкаво позициониране
Вакуумният контролер може да бъде позициониран, където пожелаете. За вас може да е по-удобно контролерът да е близо до почистващото устройство във вашата млечна стая, така че да можете да видите нивото на вакуума и всички аларми от контролера.

Показване на информацията
Дисплеят на вакуумния контролер ви дава цялата необходима информация. Можете да видите текущото ниво на вакуум и специфична информация като предупреждение за ниско ниво на маслото, високо ниво на вакуум, нисък вакуумен резерв или напомняния за обслужване.

Технически спецификации:

 
Модел Доилни зали - 50 kPa RTS - 48 kPa VMS - 42 kPa kW на мотора
DVP800 800 834 936 2,2
DVP1200 1 200 1 251 1 404 3,0
DVP1600 1 600 1 668 1 872 4,0
DVP900F 900 938 1 053 2,2
DVP1400F 1 400 1 460 1 638 4,0
DVP2000F 2 000 2 100 2 400 5,5


Вакуум помпa LVP
Вакуумните помпи DeLaval LVP ви предоставят надеждност, без да жертвате от производителността, особено когато извършвате дълги работни процеси. С минимално изискване за поддръжка, LVP е наистина най-мощната вакуумна система в млечната индустрия. Главата на помпата е оборудвана с почистващо устройство. Всички остатъци могат да бъдат отстранени, премахвайки всяка необходимост от демонтаж. Уникалното при тази вакуумна помпа е изпускателният съд на главата на помпата. Той ви осигурява много по-плавно и тиха работа. Тъй като лопатките никога не се допират, не се изисква смазване в самата вакуумна помпа.

Вакуум помпa BVP
Нашите добре доказани помпи DeLaval BVP имат трансмисия с V-образен ремък и могат да се справят с всички капацитети на доилните инсталации, вариращи от 300 до 700 литра в минута. DeLaval BVP са изключително издръжливи помпи, които поддържат висока производителност в дългосрочен план.Вакуумен регулатор MVR 
Вакуумният регулатор DeLaval MVR е комбинация от здрава конструкция, серво-контролирано регулиране и уникален патентован клапан, водещи до стабилни нива на вакуума, на които можете да разчитате. Вакуумният регулатор поддържа стабилно ниво на вакуум чрез регулиране на входящия въздух. Той незабавно реагира дори на най-малкото колебание в нивото на вакуума, като пуска въздух в системата, докато се възстанови предварително зададеното ниво на вакуум. Ефективност независима от размера на вашата доилна зала, броя на доените крави или капацитета на вакуум. MVR е създаден за дълъг и безпроблемен живот. Компонентите на регулатора и вакуумната помпа са защитени от влага и въздушни частици чрез лесен за смяна въздушен филтър. За да поддържате оптимална производителност, вашият регулатор трябва да се обслужва на всеки 2000 часа работа.


Задвижване с променлива скорост DeLaval NFO
Първото задвижване с променлива скорост в млечната индустрия за вакуумна помпа.
Адресира източника на ЕМС проблема, а не симптомите.
  • Намалява разходите за енергия с до 60%;
  • Значително намалява шума по време на доене;
  • Лесен за използване;
  • Предварително инсталирано управление с функция за самокалибриране;Вакуум помпа DVP-NFO
Вакуумна помпа с уникален честотен инвертор NFO и интегриран контролер
за вакуумна помпа DeLaval VPC за много по-тихо доене и спестяване на енергия.
Електронното управление регулира нивата на вакуум: постоянен вакуум при 30%
до 50% капацитет на доене, пълен вакуум за почистване. До три помпи DVP2700-NFO
могат да бъдат управлявани от един VPC – управляващ до 80 млечни контролера. 
Доилните системи DeLaval, заедно с вакуум помпата, пулсаторите, апаратите и качествените консумативи, гарантират 99 % намаляване на мастита в стадото.


 
Бюлетин

Списък с продукти